top of page
image00003.jpeg

VALORI @Celebrate

C  ALITATE

E FICIENȚĂ

IBERTATE

E NTUZIASM

B UCURIE

R ELAXARE

A MUZAMENT

RADIȚIE

E  VOLUȚIE

image00010.jpeg

MANIFESTO  @Celebrate

Proiectul @Celebrate a fost gândit și realizat urmând un set puternic de valori. 

În întâmpinarea dumneavoastră regăsiți un spațiu modern, dotat doar cu produse de CALITATE, proiectat pentru un maximum de EFICIENȚĂ în folosirea sa de către dumneavoastră, clienții săi.

Întreg spațiul interior cât și grădina exterioară, au fost proiectate pentru a asigura o cât mai bună LIBERTATE de mișcare în spațiu. 

Puteți să urmăriți cu ENTUZIASM un film la proiector, unde să împărțiți cu BUCURIE o pungă de popcorn cu prietenii.

În zona canapelelor puteți avea parte de momente de RELAXARE citind o carte din bibliotecă, sau puteți organiza jocuri pline de AMUZAMENT în grădina. 

Ne dorim că la sfârșitul petrecerii, experiențele trăite în spațiul @Celebrate să va facă să reveniți, să stabiliți astfel o TRADIȚIE. 

Va rugăm să ne împărtășiți experiența dumneavoastră, ajutând astfel la îmbunătățirea spațiului și a serviciilor oferite, având astfel împreună o EVOLUȚIE cât mai frumoasă! 

Despre concept și echipa @Celebrate

Echipa Celebrate Space
Fondatorii Celebrate Space

Suntem două cupluri de tineri ce în anul 2020 am devenit părinți, îngerașii noștri fiind născuți la două săptămâni depărtare. Am crescut astfel împreună ca prieteni și tineri părinți, dezvoltându-ne alături de cei mici, în același timp continuând o prietenie de peste 10 ani.

Când s-au apropiat aniversările de 2 ani a celor mici, ne-am lovit de problema găsirii unui spațiu adecvat pentru sărbătorirea evenimentelor.

Astfel a luat naștere conceptul
@Celebrate, un spațiu modular ce se poate transforma în funcție de tipul de eveniment. 

Scopul a fost să creăm un loc de joacă sigur, în armonie cu natura, creat cu mare grijă pentru buna dispoziție a copiilor.

Pentru spațiul de joacă din interior, am ales un linoleum ce conține 98% produse organice, antibacterian.
Acesta deține certificate, în concordanță cu cele mai exigente standarde și are ca proprietăți de igienă, activitate antibacteriană (EN ISO 22196), plus tratament antibacterian al pardoselii, înainte de montaj.

 

Toate jocurile și jucăriile disponibile respectă toate certificările necesare, fiind realizate doar din materiale sigure pentru copii.


Ne-am dorit ca grădina @Celebrate să fie un loc de joacă apreciat de cei mici și cei mari, astfel am adăugat o suprafață de aproximativ 80m2 de gazon, ideală pentru a merge desculț, pentru a stimula toți centrii nervoși din talpă.

 

Va așteptăm să ne cunoaștem!

bottom of page